Mabo schoorsteentechniek

Tips om de waarde van je huis te vergroten

Geplaatst op

Er zijn een aantal dingen die je kunt doen met je huis om de waarde ervan te vergroten. Zaken die veel mensen met huis hebben laten doen en nu veel plezier hebben van een grotere waarde van hun woning. Bij een toekomstige verkoop is dit natuurlijk heel plezierig. Kijk met ons mee naar de tips die we in deze blog aan je geven en reken je maar al vast een beetje rijker.

Dakkapel

Laat een dakkapel plaatsen op je woning. Op deze manier krijgt de bestaande kamer meer woonruimte en veel meer daglicht. Een ruimere kamer is een good selling point wanneer je huis te koop staat bij een makelaar. Als een koper kan kiezen tussen een huis zonder en een huis met dakkapel, dan zal hij de tweede optie niet snel kunnen weerstaan.

Uitbouw

Wat voor een dakkapel geldt, is ook waar als het gaat om een uitbouw van je woning. Dat kan een serre zijn, maar ook een uitbreiding van je woonkamer. Een serre gaat meestal richting de tuin en heeft een bijzonder open karakter. Vaak zijn er grote deuren die leiden naar de tuin. Deze zet je dan lekker wagenwijd open in de zomer. Een heerlijk gevoel als de zomerbries je kamer binnen komt. Natuurlijk gaat de waarde vergroting van je woning niet alleen over geld, maar ook over, laten we het maar even noemen: de ‘woonwaarde’. Dat is het woonplezier dat je hebt in je woning.

Renovatie badkamer

Iedereen houdt van een mooie badkamer. Dat oogt prettig en je relaxt gewoon beter in zo’n ruimte. Een inloopdouche en een bad zijn erg populair. Dan heb je als bewoner het gevoel dat je in een privé spa zit.

Nieuwe keuken

Je als een keukenprins en -prinses voelen. Dat wil toch iedere liefhebber van het culinaire gebeuren! Nou inderdaad en dat kan ook, in een nieuwe keuken. Eentje die jij in je huis laat zetten. Voor jezelf, zodat je kunt genieten. En voor de gene aan wie je je huis verkoopt met veel winst.

Meer ontdekken?

We geven je veel tips en bruikbare informatie over klussen en onderhoud van je huis. Wat is er leuk aan een projectinrichting en hoe kun je de ruimte in je woning vergroten? Check het op onze site.

Gerelateerde berichten

Steigers voor dakwerken

Een schoorsteen of zonnepanelen zorgt voor extra woningonderhoud, hiervoor moet je natuurlijk veilig het dak op. Voor professionele dakwerken en...

Lees meer

Geld verdienen met goede isolatie: slimme tips

Er zijn manieren waarop je geld kunt besparen als het gaat om je energierekening. Vaak wordt een overdreven hoge rekening veroorzaakt door slechte...

Lees meer

Over ons

Bij maboschoorsteentechniek nemen we met je door wat je kan doen om je woning en schoorsteen in een uitstekende conditie te houden.

Contactgegevens

Via info @ maboschoorsteentechniek.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden