Mabo schoorsteentechniek

Verhuizen: efficiëntie tips

Geplaatst op

Tegenwoordig hebben veel mensen het gevoel dat ze verhuizen heel goed zelf kunnen. In sommige gevallen kan het ook wel goed uit pakken, maar het neemt onnodig veel risico’s met zich mee. Daarnaast is het ook nog vaak een hele stressvolle periode als je zelf alles moet verhuizen, we denken dat de mensen die vaak zijn verhuisd het hier wel mee eens kunnen zijn. Het is alsnog een stressvolle periode als je je verhuizing door een verhuisbedrijf laat doen maar het neemt wel veel last van je schouders. Waarom het die last van je schouders neemt gaan we in deze blog bespreken.

Het moest je ook geld om zelf te verhuizen

Sommige mensen denken dat zelf verhuizen gratis is. Dat is natuurlijk in de realiteit niet zo, je moet namelijk altijd dagen vrij nemen. Je hebt wel bedrijven die dan verhuisdagen aanbieden aan hun werknemers voor een dag in het jaar bijvoorbeeld, maar dit komt ook niet overal voor. Je moet dus gewoon dagen vrij nemen en daarnaast ga je waarschijnlijk niet alleen verhuizen. Het gebeurt vaak dat je wat hechte vrienden of familie bij elkaar roept om samen een paar dagen even te gaan verhuizen. Je moet nagaan dat je hun vrije dagen eigenlijk ook neemt als je het doordeweeks kunnen gaat doen en anders neem je hun weekend dagen en je eigen. Naast dat vrije dagen niet gratis zijn is het ook nog eens zo dat je met een verhuizing een verhuisbusje of grote aanhanger moet gaan huren. Naast dat je maar moet weten hoe je zo’n ding goed kunt besturen is het ook nog vaak best prijzig.

Lichamelijke klachten

Tijdens verhuizingen moet je nog wel een zware objecten tillen naar boven en naar beneden. Dit kan na een paar dagen of door een slechte houding best wel voor lichamelijke klachten zorgen. Als jij een verhuisbedrijf gaat inhuren dan is het zo dat je met professionals te maken krijgt die training hebben gehad voor hoe ze jouw meubels van a naar b moeten verplaatsen.

Garantie

Veel verhuisbedrijven zorgen ervoor dat ze een garantie kunnen bieden dat je jouw spullen heelhuids aankomen bij je nieuwe huis. Deze verzekering gaat tot ongeveer €100000 dus je kunt er met zekerheid vanuit gaan dat je spullen aankomen in volledige staat en dat het anders vergoed wordt.

Conclusie

Er zitten dus weldegelijk voordelen aan het inhuren van een verhuisbedrijf voor je verhuizing. Woon je toevallig in Rotterdam en omstreken? Dan kunnen we je zeker dit verhuisbedrijf Rotterdam aanraden. Uit persoonlijke ervaring kunnen we zeggen dat dit een all-round goed verhuisbedrijf is.

Gerelateerde berichten

Verhuizen: hét stappenplan dat voor iedereen geldt

Een verhuizing brengt vaak veel stress met zich mee. Daarom slaan velen de handen ineen met een gespecialiseerd verhuisbedrijf. Je kunt echter zelf...

Lees meer

Over ons

Bij maboschoorsteentechniek nemen we met je door wat je kan doen om je woning en schoorsteen in een uitstekende conditie te houden.

Contactgegevens

Via info @ maboschoorsteentechniek.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden