Mabo schoorsteentechniek

Een modern interieur met houten jaloezieën

Geplaatst op

Tegenwoordig kan alles doorgaan voor een modern interieur, maar wat is het nu werkelijk. In deze blog proberen we je een beetje bij te praten over de verschillende mogelijkheden om een modern interieur te realiseren waar je jarenlang plezier van kunt hebben. We geven je tips en tricks om je woning een nieuwe look te geven. Kijk snel met ons mee en doe jezelf een groot plezier door de tips op te volgen.

Houten jaloezieën

Goedkope houten jaloezieën zijn een uitstekend uitgangspunt als het gaat om het realiseren van een modern interieur. Door een strakke looks passen ze goed bij de essentialistische vormen die moderne interieurs kenmerken.

Kenmerken van een modern interieur

Wat past er allemaal in zo´n interieur? We nemen een paar voorbeelden met je door:

  • Strakke industriële stoelen
  • Antraciet wanden
  • Tafels gemaakt van steigerhout
  • Moderne kunst
  • Grote ramen van vloer tot plafond
  • Ruime banken met of zonder chaise longue eraan

Functioneel en comfortabel

De klassieke moderne stijl was vooral heel functioneel, we spreken dan over het begin van de Twintigste Eeuw. De woning was een soort woonmachine die in dienst stond van zijn eigenaren. Nu is dat idee natuurlijk nog steeds zo, alleen het meubilair is een stuk comfortabelere geworden- zachter en knusser. Als we nu over de moderne woonstijl spreken, dan gaat het om de Scandinavische, industriële en minimalistische stijl. Hier zijn we allemaal wel bekend mee.

Houten jaloezieën en de eigentijdse stijlen

De natuurlijke looks van de houten jaloezieën passen heel goed bij de moderne interieurstijlen. In deze stijlen spelen hout en andere natuurlijk materialen een grote rol, dus je hebt al snel een match die erg mooi uitpakt voor je nieuwe interieur.

Conclusie

Door de strakke looks en subtiele vormgeving van goedkope houten jaloezieën is het mogelijk om voordelig een modern interieur in te richten. Met de hulp van een interieurdesigner is het gemakkelijker om je ideeën uit te werken tot een uniek geheel.

Meer ontdekken?

Wil je weten wat projectinrichting voor je interieur kan betekenen? Bespaar je veel geld met spouwmuurisolatie? Dit en meer vind je op ons superleuke site!

Gerelateerde berichten

Over ons

Bij maboschoorsteentechniek nemen we met je door wat je kan doen om je woning en schoorsteen in een uitstekende conditie te houden.

Contactgegevens

Via info @ maboschoorsteentechniek.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden