Mabo schoorsteentechniek

Wat zijn de voordelen van rolluiken?

Geplaatst op

Veel mensen kiezen voor rolluiken als ze de gevel een update geven of om wat voor reden dan ook de zonwering moeten vervangen. In deze blog geven we je de voordelen van rolluiken. Meer weten over deze verduisteraars? Kijk dan eens op www.rolluikenfabriek.nl.

Rolluiken

De belangrijkste reden dat de meeste bedrijven of particulieren rolluiken installeren is voor veiligheidsdoeleinden. Het installeren van een rolluik is een kosteneffectieve optie om ervoor te zorgen dat je gebouw veilig is en dat onbevoegden geen toegang tot het gebouw kunnen krijgen. Rolluiken worden voornamelijk aan de buitenkant van het gebouw geïnstalleerd en kunnen in een grote verscheidenheid aan kleuren en maten worden geproduceerd, zodat ze geschikt zijn voor elk project. Rolluiken worden dan meestal aan de buitenkant van het gebouw geïnstalleerd, maar ze kunnen ook aan de binnenkant van het gebouw worden bevestigd. 

Rolluiken als afschrikmiddel

Door de veiligheidskenmerken van een rolluik in je bestaande beveiligingsplan op te nemen, blijft je gebouw veilig en krijgt iedereen die probeert het gebouw te betreden een duidelijke boodschap: ¨Hier kom jij echt niet binnen vriend!¨ 

Bescherming

Rolluiken beschermen je bedrijf niet alleen tegen criminelen, ze bieden het ook bescherming tegen de elementen. Krachtige wind en storm leiden vaak tot glasbreuk in deuren en ramen, wat zeer snel kostbaar kan worden om het te herstellen. Het installeren van rolluiken is een effectieve oplossing voor dit probleem en helpt je geld te besparen.

Veiligheid

Rolluiken zijn na verloop van tijd een zeer kosteneffectieve beveiligingsoplossing. Met regelmatige service en onderhoud zijn ze een duurzame, onderhoudsarme oplossing. Ze zijn eenvoudig te reinigen en een duurzame beveiligingsoptie voor je bedrijf. Een lage investering vereist, maar dit heeft enorme positieve effecten waarvan je kunt profiteren, waaronder de mogelijkheid om de kosten van de verzekering te verlagen als gevolg van de verhoogde veiligheid en het verlagen van je energierekening, want die dingen isoleren ook bijzonder goed. Daarnaast is het bekend dat rolluiken brandvertragend werken. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Bij maboschoorsteentechniek nemen we met je door wat je kan doen om je woning en schoorsteen in een uitstekende conditie te houden.

Contactgegevens

Via info @ maboschoorsteentechniek.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden