Mabo schoorsteentechniek

Wat is nu weer een Sensovloer?

Geplaatst op

We zijn allemaal wel eens in een bui dat we de woning een nieuwe look willen geven. Na een aantal jaar in hetzelfde huis gezeten te hebben, is het de hoogste tijd om er iets aan te doen. De verveling kan soms toeslaan in zo’n geval. Je wilt gewoon iets leuks ervan maken. Weer een beetje de sprankeling terug in je interieur. Niet alleen wil je een esthetisch hoge kwaliteit, ook op het technische vlak, zoals bekabeling, elektra en verwarming, moet het snor zitten. Dat kan heel mooi met een Sensovloer als basis voor een moderne inrichting. Lees snel door om te zien wat een vloer als deze jouw woning te bieden heeft. 

Zuiver en basaal

Er zijn twee woorden waarmee de Sensovloer gekarakteriseerd wordt, namelijk zuiver en basaal. Dit komt door de looks van het type vloer. Deze zijn eenvoudig en beetje zenachtig. Het is daarom niet verwonderlijk dat veel moderne interieurs een Sensovloer hebben. Deze wordt gemaakt van een schitterend ontworpen en uitgevoerde kunststof die op vele ondervloeren (wel een beetje egaal natuurlijk) gegoten kan worden. Daarmee is het een gemakkelijk realiseerbare vloer. Het is een echte basis voor je moderne interieur. Bij senso.com kunnen ze je heel goed helpen de juiste keuze te maken. 

Voordelen van een Sensovloer

Wanneer we de voordelen van een Sensovloer met je doornemen, wordt het direct duidelijk waarom de vloer zo populair is tegenwoordig. Deze is namelijk ontzettend: 

  • Flexibel, waardoor hij meebeweegt met het inkrimpen en uitzetten van een vloerverwarming
  • Multi-inzetbaar, want hij komt in vrijwel alle RAL-kleuren
  • Door de kunststof waarvan de vloer gemaakt is, kan hij tegen water. Je kunt hem dus lekker dweilen

Zo zijn er nog tal van voordelen verbonden aan de Sensovloer. Neem contact op met senso.com voor de nodige informatie over dit type vloer. Blijf onze blogs lezen. Zo ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws als het gaat over techniek, wonen en design.

Gerelateerde berichten

Over ons

Bij maboschoorsteentechniek nemen we met je door wat je kan doen om je woning en schoorsteen in een uitstekende conditie te houden.

Contactgegevens

Via info @ maboschoorsteentechniek.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden