Mabo schoorsteentechniek

Waarom zoveel mensen gaan voor een gietvloer?

Geplaatst op

Epoxyvloeren of gietvloeren zijn steeds populairder geworden door hun vele voordelen, omdat ze niet alleen aantrekkelijk en gemakkelijk schoon te maken zijn, maar ook slijtvast (drukke gebieden in huis als de hal hebben er baat bij) en bestand tegen chemicaliën. Dus veilig en duurzaam, waardoor ze een geweldige optie zijn voor verschillende vertrekken, zoals garages, kelders, magazijnen of industriële installaties en omdat ze geen stof produceren, zijn ze ook een zeer praktisch voor in koelruimten of een ander gebied waar hygiëne extra hoog in het vaandel staat. Een gietvloer is dus geschikt voor residentiële, commerciële en industriële behoeften. 

Mooie looks die blijven 

Je wilt gewoon een vloer die past bij elke kamer van je woning. Zeker als deze ook nog erg slijtvast is en bijzonder geschikt om toe te passen in een industrieel interieur. Dat is wat de gietvloer je te bieden heeft. Niet alleen deze stijl is geschikt, ook de zenstijl en de Scandinavische interieurstijl zijn heel goed te combineren met een gegoten vloer. Dat komt door de basale uitstraling die de vloer heeft en de grote hoeveelheid verschillende kleuren die te krijgen zijn. Dan zit er altijd een kleur tussen die je echt moet hebben! 

Slim voor een huis met kinderen

Kinderen vragen veel van je tijd en aandacht. Ook je huis moet ingericht zijn op kinderen. Zo moet je opletten dat er niet veel scherpe randen aan de meubels zitten waar ze zich lelijk aan kunnen bezeren. Ook de vloer en vloerbedekking moet veilig zijn. Beter is het dat de vloer egaal is en zeer hygiënisch, want ze spelen vaak op de vloer. Met een gietvloer zijn deze twee dingen eenvoudig te realiseren. De vloer is mooi egaal en gemakkelijk te dweilen. Bovendien zullen ze niet snel struikelen op deze vloer. Kijk wel uit met watergladheid. Je moet de vloer dus goed droog maken. 

Gietvloer in de garage

Hou je veel van klussen in de garage. Bijvoorbeeld met motoren? Dan is de gietvloer precies wat je nodig hebt. Dit type vloer is slijtvast, kan goed tegen olie en gaat jarenlang mee. Geen wonder dat je hem in industriële contexten tegenkomt. Het is namelijk een vloer die voldoet aan professionele eisen. Veel succes met het inrichten van je woning.

Gerelateerde berichten

Over ons

Bij maboschoorsteentechniek nemen we met je door wat je kan doen om je woning en schoorsteen in een uitstekende conditie te houden.

Contactgegevens

Via info @ maboschoorsteentechniek.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden