Mabo schoorsteentechniek

Snel en makkelijk je tuin een nieuwe look geven!

Geplaatst op

We vinden het heel leuk om in de tuin te zitten. Sommige Nederlandse hebben zelfs een volkstuintje dat ze huren om buiten te kunnen genieten, als extra tuin of omdat ze geen tuin achter hun huis hebben. Wat de redenen ook zijn, je kunt absoluut genieten van een tuin met familie en vrienden. Wanneer je tuin toe is aan een update, dan is het mogelijk om dit op een makkelijke manier te doen. Zo heb jij snel een modern exemplaar tot je beschikking. Lees snel verder voor de tips die we in deze blogs voor je onder elkaar gezet hebben. 

Maak een strakke indeling

Ga je voor een moderne tuin, dan raden we je een strakke indeling aan. Dit bereik je snel door stapelblokken te gebruiken. Op deze manier is het mogelijk om snel een duidelijke structuur aan te brengen. Zo komen in verschillende varianten en passen daarom altijd bij het ontwerp dat jij voor ogen hebt. Wat je hier allemaal mee kunt maken? Denk aan: 

  • Bloembakken
  • Trappen
  • Verhogingen
  • Afscheiding van de verschillende perken in je tuin

Je kunt de verschillende constructies heel eenvoudig met steenlijm maken, dat zit muurvast en gaat superlang mee! 

Toffe elementen

Er zijn een aantal elementen die er populair zijn voor de moderne tuin. Denk daarbij aan een: pergola, terras, tuinhuis, rancho (een overkapping boven een terras, meestal is deze constructie van stro en hout gemaakt). Dit zijn beproefde elementen die je zeker een superleuke plek gaan bieden waar je kunt genieten. Zeker in het wisselvallige klimaat van Nederland is een overkapping niet verkeerd. Al deze dingen kun je bewonderen in gespecialiseerde tuincentra. Neem de tijd om je ontwerp te maken zodat je daarna extra veel plezier kunt hebben van je design. Veel plezier en blijf onze blogs lezen, want zo ben je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes op het gebied van wonen, tuin en techniek!

Gerelateerde berichten

Over ons

Bij maboschoorsteentechniek nemen we met je door wat je kan doen om je woning en schoorsteen in een uitstekende conditie te houden.

Contactgegevens

Via info @ maboschoorsteentechniek.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden