Mabo schoorsteentechniek

Geef je huis een stoere look met beton

Geplaatst op

Beton op je vloer, op de muren of in je keuken geeft je huis een industriële uitstraling. En dat is toch wel de trend van de laatste tijd. Met de grijze betonkleur als basis in je huis kun je eindeloos combineren; meubels in allerlei kleuren passen bij de grijze basiskleur. Wil jij jouw huis of appartement ook zo’n stoere uitstraling geven met beton? Voeg dan beton toe aan je interieur. Dat kan op meerdere manieren.

Gietvloer

Een originele design betonvloer heeft een robuuste en natuurlijke uitstraling die tegelijkertijd de uitstraling van beton heeft maar ook de comfort en warmte van een gietvloer biedt. Wil je een betonvloer laten leggen, maar houd je niet van de grijze betonkleur? Dan hebben we goed nieuws: een betonvloer is namelijk in verschillende kleuren beschikbaar. Een betonvloer gaat jarenlang mee en verandert de uitstraling van je huis of appartement compleet.

Keuken

Een opvallende keuken creëer je met beton. Ga bijvoorbeeld voor een betonnen aanrechtblad, wat je keuken een stoere uitstraling geeft. Hiervoor dienen je kastjes wel van stevige kwaliteit te zijn zodat ze het gewicht aankunnen, maar door voor stevige houten kastjes te gaan maak je de stoere uitstraling van je keuken compleet. Om vlekken op het beton te voorkomen, kun je voor een aanrechtblad van betonstuc kiezen.

Beton ciré

De vertaling van het Franse woord beton ciré is gewreven beton. Dit is een vrij nieuw product dat voornamelijk gebruikt wordt in badkamers; het is daar ook speciaal voor gemaakt. Samengesteld uit cement, beton en hars is het een product met schimmelwerende eigenschappen dat voor een unieke uitstraling zorgt. Het is makkelijk schoon te houden en heeft een warme uitstraling. Je kunt dit niet zelf aanleggen; dat zal door een professionele stukadoor moeten worden gedaan.

Gerelateerde berichten

Over ons

Bij maboschoorsteentechniek nemen we met je door wat je kan doen om je woning en schoorsteen in een uitstekende conditie te houden.

Contactgegevens

Via info @ maboschoorsteentechniek.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden