Mabo schoorsteentechniek

Een strak interieur met een gietvloer

Geplaatst op

In een modern interieur kom je helemaal tot rust. Hoe dat zit? In deze blog gaan we je uitleggen wat je met een gietvloer kan doen. Het type vloer heeft een flink aantal voordelen ten opzichte van alle andere soorten vloeren. Lees snel met ons mee en ontdek hoe het zit met moderne gietvloeren. Laat je inspireren.

Een minimalistisch interieur

Het is belangrijk om lekker te kunnen ontspannen in een schitterend interieur. Een minimalistisch interieur is een voorbeeld van een stijl waarin je lekker kunt relaxen. De vormen zijn geïnspireerd door de Japanse cultuur. Je moet niet gek op staan te kijken dat je natuurlijke materialen in zo’n interieur vindt:

  • Beton
  • Bamboe
  • Planten

Ook de Boeddha is een veel geziene verschijning in een minimalistisch interieur. Die hoort er ook wel een beetje bij. Een leuke spirituele spin-off van het Boeddhisme die we overal in de moderne interieurs tegenkomen. Ook in de tuin zien we steeds vaker de tuinkabouter weggejaagd door de Boeddha. Veel mooier en exotischer natuurlijk.

Waarom is een minimalistisch interieur relaxt?

Een van de belangrijkste redenen waarom een minimalistisch interieur zo relaxt oogt, is het feit dat het er opgeruimd uitziet. Daarnaast is de vormgeving van een minimalistisch interieur bijzonder relaxerend. Dat komt door de eenvoudige vormen. Die zijn lekker makkelijk in je op te nemen omdat er niet zoveel franje bij komt kijken. Een gietvloer in een minimalistische interieur maakt het een stuk beter schoon te houden. Er zijn een aantal voordelen verbonden met een gietvloer:

  • Waterafstotend
  • Scheurt niet
  • Verkrijgbaar in alle kleuren
  • Makkelijk te leggen

Sterke punten waardoor de gietvloer erg populair is.

Geniet

In de woon- of badkamer gaan de mensen steeds meer genieten door een minimalistisch interieur. De badkamer is allang niet meer een plek waar je snel doucht en weer weggaat. De badkamer is veel eerder een plek van ontspanning geworden waar je gewoon langer blijft hangen. Een thuisspa is dan ook totaal geen gek idee.

Gerelateerde berichten

Over ons

Bij maboschoorsteentechniek nemen we met je door wat je kan doen om je woning en schoorsteen in een uitstekende conditie te houden.

Contactgegevens

Via info @ maboschoorsteentechniek.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden