Mabo schoorsteentechniek

Designtips: in en om de tuin

Geplaatst op

Gelukkig kunnen we weer lekker met de tuin aan de slag. Je wilt gewoon in de zomer lekker genieten van een zomertuin met familie en vrienden. Hoe leuk is het dan om verschillende interessante dingen in je tuin te zetten die er gewoon schitterend uitzien en ook een praktisch nut hebben. Dat is een win-winsituatie. Daarom gaan we je vandaag eens even lekker inspireren. Kijk met ons mee en doe je voordeel met de verschillende tips die we voor je hebben. 

Hekwerk met poort 

Een hekwerk rond je tuin is erg prettig. Zo kun je bijvoorbeeld allerlei dieren tegenhouden die je niet in de tuin wilt hebben. Daarnaast biedt het ook een stukje veiligheid tegen inbrekers, zeker wanneer je buitenaf woont is het een prettig idee. Om je tuin een statige look te geven, kun je kiezen om een poort in je hekwerk te maken. Er zijn verschillende stijlen voor te krijgen: 

Industriële stijl. Een hekwerk dat bestaat uit een kooi waarin betonbrokken zitten. Een poort is meestal basic en gemaakt van roestvrijstaal

Engelse Victoriaanse stijl. Het wordt steeds populairder om replica´s van tuinhekken in oude stijlen rond je tuin te laten zetten. De Victoriaanse stijl met veel bloemen en vlechtwerk in het hek, is daarvan een mooi voorbeeld. 

Dit zijn zo twee uiteenlopende stijlen waar je naar zou kunnen kijken. Maak een keuze uit de verschillende poorten bij hekwerksoest.nl.

Tuinhuis compleet met schoorsteen

In sommige gevallen zijn mensen zo enthousiast om een tuinhuis te realiseren, dat ze het net even een level hoger qua kwaliteit willen hebben. Je moet dan denken aan een tuinhuis dat een complete buitenkamer is. Wanneer je daar dingen zoals een open haard in laat maken (we hebben het hier dus niet over een tuinhuis van een reguliere bouwmarkt), dan is het wel slim om de schoorsteen door een expert te laten nakijken. Op onze site vind je natuurlijk verschillende artikelen die gaan over de techniek op dit gebied.

Gerelateerde berichten

Over ons

Bij maboschoorsteentechniek nemen we met je door wat je kan doen om je woning en schoorsteen in een uitstekende conditie te houden.

Contactgegevens

Via info @ maboschoorsteentechniek.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden