Mabo schoorsteentechniek

Betonplaten worden steeds populairder

Geplaatst op

Betonplaten worden veel gebruikt voor bedrijfsterreinen, kavelpaden, parkeerplaatsen, sleufsilo’s en als erfverharding. Toch zien we ook steeds meer betonplaten terugkomen in en rondom woningen. Dit heeft ermee te maken dat betonplaten veel voordelen bieden ten opzichte van andere soorten van vloerbedekking. In deze blog leggen we uit waarom betonplaten de laatste tijd steeds populairder worden als vloerbedekking.

Robuust en industrieel uiterlijk

Steeds meer mensen willen graag een industriële uitstraling creëren in en rondom hun woning. Een betonplaat is hier zeer geschikt voor. Betonplaten hebben namelijk een robuuste en industriële uitstraling. Waar veel mensen de laatste jaren kiezen voor een gietvloer, onderscheid je jezelf pas echt met een vloer van betonplaten. Leg de platen bijvoorbeeld aan op je terras buiten in de tuin en het geheel geeft een prachtige industriële uitstraling.

Zeer sterk en waarde behoudend

Een ander voordeel van betonplaten is dat ze erg sterk zijn. Niet voor niets dat betonplaten bijvoorbeeld ook gebruikt worden op bedrijfsterreinen en bij parkeerplaatsen. Van een betonplaat kun je dus jarenlang genieten. Daarnaast behouden betonplaten ook hun waarde. Dit komt niet alleen door de sterkte van de plaat, maar ook doordat ze eenvoudig te verplaatsen zijn. Ga je verhuizen? Vervoer de platen naar je nieuwe woning en leg ze daar weer op een zelfde manier voor die perfecte industriële uitstraling.

Groot aanbod platen met verschillende eigenschappen

Naast de uitstraling, de sterkte en het kunnen meenemen van betonplaten, kun je ook nog eens kiezen uit een heel groot aanbod. Er zijn verschillende betonspecialisten in Nederland die een groot assortiment hebben met betonplaten. De platen verschillen van elkaar in toplaag, afmetingen, diktes, wapening en aslast. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor gladde betonplaten die glad zijn afgewerkt en eenvoudig te verplaatsen zijn. Ruwe betonplaten daarentegen hebben een diep motief waardoor ze minder snel slijten en het minder glad is bij ijzel en nat weer.

Laat je informeren over welke betonplaat het beste past bij hetgeen waarvoor je de plaat wilt gebruiken en bij waar je de platen wilt leggen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Bij maboschoorsteentechniek nemen we met je door wat je kan doen om je woning en schoorsteen in een uitstekende conditie te houden.

Contactgegevens

Via info @ maboschoorsteentechniek.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden