Mabo schoorsteentechniek

3 leuke buurten in Hilversum

Geplaatst op

Hilversum is een leuke stad in landstreek het Gooi. Er wonen in Hilversum ongeveer 91000 inwoners. Hilversum zelf staat bekend als de stad van de media, omdat het de thuisbasis is van vele tv-zenders en media gerichte scholen. De stad zelf ligt centraal gelegen in Nederland. Je bent snel bij omliggende grote steden, zoals Amsterdam, Almere en Utrecht. De stad is goed bereikbaar en heeft ook een groene omgeving. Ben je op zoek naar een woning in Hilversum? Of wil je je woning te koop aanbieden? Schakel dan Kappelle in. Dé makelaar in Hilversum en omstreken. 

Anna’s Hoeve 

Gelegen aan de rand van Hilversum Oost vind je Anna’s Hoeve. Dit is een nieuwbouwwijk aan de rand van heide en bos. Je vindt hier een zeer wisselend huizenaanbod. Je kunt hier een huis huren en kopen. Je vindt in deze buurt vrijstaande huizen, twee-onder-een-kap woningen, tussenwoningen en appartementen. Het centrum van de stad is per fiets goed te bereiken. Deze stad blijft zich in de komende jaren nog flink ontwikkelen. Er zullen onder andere nog meer woningen worden gebouwd. 

Astronomische buurt

De Astronomische buurt is een populaire buurt. Deze wijk is ruim en groen opgezet. Hier vind je voornamelijk jaren ’30 woningen. Deze buurt grenst aan de Zuiderheide, in het oosten van Hilversum. Ook zijn er hier een aantal vrijstaande woningen te vinden aan de rand van het bos. 

’t Hoogt van ’t Kruis

’t Hoogt van ’t Kruis ligt in een beschermd natuurgebied van het Goois Natuurreservaat. Het is dan ook een erg rustige en groene omgeving. Deze wijk bevindt zich in het Zuidoosten van Hilversum en heeft een aantal heuvels van 25 meter hoog waar de kids lekker kunnen spelen. Er rijden niet veel auto’s. Met alle voetpaden is het een heerlijke omgeving om een wandeling te maken.

Gerelateerde berichten

Over ons

Bij maboschoorsteentechniek nemen we met je door wat je kan doen om je woning en schoorsteen in een uitstekende conditie te houden.

Contactgegevens

Via info @ maboschoorsteentechniek.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden